DEN HELDER - Bij de start van de competitie heeft FC Den Helder op wonderbaarlijke wijze drie punten binnen gehaald. Tegen DWB eindigde de thuisploeg het duel met negen man na twee rode kaarten, maar in ondertal wist men toch de winnende te scoren: 3-2.

De thuisploeg begon uitstekend aan het duel en had binnen een half uur een 2-0 voorsprong te pakken door treffers van Stan Bok en Daan van Doorn. Kort voor rust kwamen de gasten uit De Weere dichterbij middels een strafschop.

Na de rust maakte DWB al snel de 2-2 en kwam er meer tegenslag voor FC Den Helder. Duco Swart zag zijn tweede gele kaart en ook Jeron Day kon vertrekken na het neerhalen van een doorgebroken speler. Met negen tegen elf leek een remise het maximaal haalbare, maar het werd meer toen de thuisploeg nog een vrije trap mocht nemen in de slotfase en Max Snippe raak kopte.

FC Den Helder gaat komende zondag op bezoek bij VVW.